Uupumus, yrittäjyys ja raha – kirjailijavieraana Rosanna Marila

Toimittaja, yrittäjä ja luovan alan ammattilainen Rosanna Marila (Työuupumuskirja, Docendo 2020) kertoo uupumuksen, paremman työelämän ja avoimen rahapuheen keskinäisistä suhteista.
Ma 8.11.2021, klo 18.00 – 19.00
Etelä-Haagan kirjasto, Isonnevantie 16 B, Helsinki
Maksuton

Päivä ja aika

Ma 8.11.2021, klo 18.00 – 19.00

Paikka

Etelä-Haagan kirjasto, Isonnevantie 16 B, Haaga, Helsinki
Etelä-Haagan kirjasto
Isonnevantie 16 B
Haaga
Helsinki
Avaa kartta
Avautuu uudessa välilehdessä

Kohderyhmät

Yrittäjät

Kielet

Suomi

Muut tiedot

etela-haagan_kirjasto@hel.fi
+358 9 310 85032

Järjestäjän tiedot

Hinta

Maksuton

Kuvaus

Työuupumuskirjan kirjoittanut yrittäjä Rosanna Marila tietää, että tyhjä tili ja uupumus liittyvät vahvasti yhteen, sillä rahattomuus uuvuttaa. Toisaalta reilu palkkio tehdystä työstä ehkäisee uupumusta.

Rosanna Marila (s. 1983 Helsingissä) on toimittaja, yrittäjä ja luovan alan ammattilainen, joka kirjoittaa kansijuttuja Suomen suurimpiin aikakauslehtiin. Hän suhtautuu intohimoisesti parempaan työelämään ja yksinyrittäjien oikeuksiin.

Marila haluaa kannustaa ihmisiä puhumaan avoimesti rahasta, sillä paremmat palkkiot ovat lopulta kaikkien etu. Esityksessä Marila kertoo konkreettisia lukuja tuloistaan ja menoistaan yrittäjänä.

Marila on myös ammattifreelancereille suunnatun, palkkioihin ja avoimeen rahapuheeseen keskittyvän Mediaduunarit – kahvihuone freelancereille -Facebook-ryhmän perustajajäsen.

Työuupumuskirja (Docendo 2020) kertoo tositarinoita uupumuksesta, jossa ihmiset esiintyvät omilla nimillään ja kasvoillaan. Kirjan kuvat on ottanut valokuvaaja Liisa Valonen.

Kuva: Liisa Valonen

Uupumus, yrittäjyys ja raha – kirjailijavieraana Rosanna Marila
Isonnevantie 16 B, Haaga, Helsinki
Reittiohjeet (Google)
Avautuu uudessa välilehdessä
Reittiohjeet (HSL)
Avautuu uudessa välilehdessä