Vuotalo 20 vuotta: Kirjahyllyelämä

Mitä tapahtuu, kun kaksi naista alkaa elämään kirjojen tarinoiden mukaan? Helsingin kaupunginkirjaston kirjavinkkausnäytelmä Kirjahyllyelämä selvittää vastausta muun muassa tähän kysymykseen.
Ti 9.11.2021, klo 14.00 – 15.30
Vuosaaren kirjasto, Mosaiikkitori 2, Helsinki
Maksuton

Päivä ja aika

Ti 9.11.2021, klo 14.00 – 15.30

Paikka

Vuosaaren kirjasto, Mosaiikkitori 2, Vuosaari, Helsinki
Vuosaaren kirjasto
Mosaiikkitori 2
Vuosaari
Helsinki
Avaa kartta
Avautuu uudessa välilehdessä

Kielet

Suomi

Muut tiedot

vuosaaren_kirjasto@hel.fi
+358 9 310 85098

Järjestäjän tiedot

Hinta

Maksuton

Kuvaus

Vuosaaren kirjasto juhlii Vuotalon 20-vuotissyntymäpäivää tiistaina 9.11.!

Mitä tapahtuu, kun kaksi naista alkaa elää kirjojen tarinoiden mukaan? Helsingin kaupunginkirjaston tuottama kirjavinkkauskomedia pyrkii vastaamaan muun muassa tähän kysymykseen.


Kirjahyllyelämä-näytelmän tähdet Sirpa ja Kirsi ovat tulleet elämässään siihen kohtaan, kun melkein kaikki on jo saavutettu. Keski-ikä on todellisuutta, halusi tai ei. Tässäks tää nyt oli? Vai vieläkö voi tehdä jotain?


Kirjoja suurkuluttavat naiset löytävät ratkaisun tähänkin pulmaan kirjan sivuilta. Yhteistuumin naiset valitsevat teeman vuoden jokaiselle kuukaudelle. Sitten tarvitaan vielä ne teemaan sopivat kirjat, joiden mukaan kumpikin aikoo elää. Kirjaimellisesti. Tämän seurauksena vietetään hullu urheilukuukausi, matkustellaan intohimoisesti, koitetaan haalia rahaa ja sijoituksia sekä etsitään kipinää siihen jo hiipuvaan liekkiin. Kun teemakuukaudet vaihtuvat vuoden kuluessa, naiset joko kasvavat ja kehittyvät tai sitten homma menee pahasti puihin.

Löytävätkö nämä lukuintoilijat paremman elämän kirjojen tarinoista? Tule mukaan Sirpan ja Kirsin sekopäiseen kirjavuoteen, jossa etsitään itseä ja vastauksia elämän suuriin kysymyksiin huumorin siivittämänä!


Esityksen kesto 1h 20min. Ei väliaikaa. Esitys on maksuton.