Vuotalo 20 vuotta: Kirjailijavieraana Heidi Köngäs

Vuosaaren kirjasto juhlii Vuotalon 20-vuotissyntymäpäivää tiistaina 9.11.! Kirjailija Heidi Köngäs saapuu kirjaston ja Helsingin työväenopiston vieraaksi Vuosaliin. Haastattelijana toimii kirjailija Jani Saxell.
Ti 9.11.2021, klo 18.00 – 19.30
Vuosaaren kirjasto, Mosaiikkitori 2, Helsinki
Maksuton

Päivä ja aika

Ti 9.11.2021, klo 18.00 – 19.30

Paikka

Vuosaaren kirjasto, Mosaiikkitori 2, Vuosaari, Helsinki
Vuosaaren kirjasto
Mosaiikkitori 2
Vuosaari
Helsinki
Avaa kartta
Avautuu uudessa välilehdessä

Kielet

Suomi

Muut tiedot

vuosaaren_kirjasto@hel.fi
+358 9 310 85098

Järjestäjän tiedot

Hinta

Maksuton

Kuvaus

Vuosaaren kirjasto juhlii Vuotalon 20-vuotissyntymäpäivää tiistaina 9.11.! Kirjailija Heidi Köngäs saapuu kirjaston ja Helsingin työväenopiston vieraaksi Vuosaliin klo 18.

Heidi Köngäksen uusin romaani Siivet kantapäissä on vahva kuvaus naisesta, joka pitää intohimoa johtotähtenään ja rakastaa ketä haluaa. Kirjan päähenkilö Marja on oman tiensä kulkija: Hän kasvaa vankilaympäristössä ja saa erilaiset eväät elämään. Hän aloittaa yliopiston, vaihtaa näyttelijäksi, mutta päätyy ohjaajaksi Radioteatteriin Olavi Paavolaisen alaisuuteen. Marja on oman aikansa pätkätyöläinen. Hän näyttelee, kääntää, sovittaa ja ohjaa tiukassa tahdissa. Marja myös matkustelee, useimmiten yksin. Matkat suovat vapauden ja tyydyttävät hänen haluaan nähdä maailmaa.

Heidi Köngäs (s. 1954) on helsinkiläinen kirjailija, jota on kiitetty erityisesti suomalaisen sielunelämän oivaltavasta kuvauksesta.

Köngästä haastattelee kirjailija Jani Saxell.

Tilaisuudestä lähetetään myös live-striimi Vuosaaren kirjaston facebook-sivulle. Linkki live-striimiin lisätään tähän myöhemmin.

Kuva: Otava / Jonne Räsänen