Herttoniemen kirjaston ilmastolukupiiri (täynnä)

Ilmastolukupiirissä luetaan ilmastoaiheista tieto- ja kaunokirjallisuutta sekä jaetaan kirjojen herättämiä tunteita ja ajatuksia. Tervetuloa mukaan!
Ke 2.6.2021, klo 18.00 – 19.30
Herttoniemen kirjasto, Linnanrakentajantie 2, Helsinki
Maksuton

Päivä ja aika

Ke 2.6.2021, klo 18.00 – 19.30

Paikka

Herttoniemen kirjasto, Linnanrakentajantie 2, Herttoniemi, Helsinki
Herttoniemen kirjasto
Linnanrakentajantie 2
Herttoniemi
Helsinki
Avaa kartta
Avautuu uudessa välilehdessä

Kielet

Suomi

Muut tiedot

herttoniemen_kirjasto@hel.fi
+358 9 310 85080

Järjestäjän tiedot

Hinta

Maksuton

Kuvaus

Kutsumme sinut mukaan ilmastolukupiiriin! Ilmastolukupiirissä luetaan ilmastoaiheista tieto- ja kaunokirjallisuutta sekä jaetaan kirjojen herättämiä tunteita ja ajatuksia. Vetäjänä on Johanna Juvonen (Instagram @johjx). Tervetuloa mukaan!

Ensimmäinen kokoontuminen on keskiviikkona3.2. klo 18-19.30 etänä Google Meets-ohjelmalla. Ilmoittaudu mukaan sähköpostilla herttoniemen_kirjasto(at)hel.fi. Ilmoittautuneille lähetetään liittymislinkki sähköpostitse.

Ensimmäinen luettava kirja on Jonathan Franzenin esseekokoelma Maailman äärillä. Voit noutaa ja lainata kirjan Herttoniemen kirjastosta.

Ilmastolukupiiri kokoontuu Herttoniemen kirjastossa kuukauden ensimmäisenä keskiviikkona klo 18, mutta koronatilanteen niin vaatiessa lukupiiri kokoontuu verkossa. Kokoontumispäivämäärät ovat 3.2., 3.3., 7.4., 5.5. ja 2.6.

Ilmastolukupiiri on avoin kaikille, jotka haluavat pohtia ja keskustella ilmasto- ja ympäristoasioista yhteisöllisessä ja rakentavassa ilmapiirissä. Voit lähteä mukaan vain yhden kirjan verran tai koko kevääksi, oman kiinnostuksesi mukaan.

Kuukauden kirjan voit varata itse tai noutaa Herttoniemen kirjastosta. Kirjaa varataan lukupiiriläisille noin kuukautta ennen kokoontumista.

Herttoniemen ilmastolukupiiri on osa ilmastolukupiirikampanjaa. Tutustu kampanjaan sen kotisivuilla, joilta löydät monipuoliset kirjallisuuslistat sekä muut ilmastolukupiirit.

#ilmastolukupiiri #ekokirjasto