Siirry sisältöön

Poni, Karhu & Gorilla – Anne Vaskon kuvitusnäyttely

Poni, Karhu ja Gorilla on näyttely, joka pohjautuu Anne Vaskon kuvittamiin kuvakirjoihin.
15.4 – 5.5.2021
Kanneltalo, Klaneettitie 5, Helsinki
Maksuton

Päivä ja aika

15.4 – 5.5.2021

Paikka

Kanneltalo, Klaneettitie 5, Kaarela, Helsinki
Kanneltalo
Klaneettitie 5
Kaarela
Helsinki
Avaa kartta

Muut tiedot

+358 9 310 32416
Verkkosivu

Järjestäjän tiedot

Hinta

Maksuton

Kuvaus

Poni, Karhu ja Gorilla on näyttely, joka pohjautuu Anne Vaskon kuvittamiin kuvakirjoihin.

Kuvitusnäyttely on hauska ja filosofinen kokonaisuus, joka kurkistaa sanojen taakse ja esittelee kuvakirjojen visuaalisen maailman.

Anne Vaskon kuvitusnäyttely muodostuu kolmen kuvakirjasarjan kuvituksista ja hahmoista: karhusta nimeltä MUR, Ponista ja Gorillasta.

Mur, eli karhu on Kaisa Happosen kirjoittama ja Anne Vaskon kuvittama kuvakirja, jonka teemoissa käsitellään unelmia, erilaisuutta ja rohkeutta olla oma itsensä. Murista on ilmestynyt syksyllä 2020 uusi kirja nimeltä Pisara kuonolla, Mur.

Poni on Anne Vaskon luoma kuvakirjahahmo. Poninhäntä-kirjassa pienen ponin kautta pohditaan isoksi kasvamista, ystävyyttä ja salaisuuksia.

Gorilla on Miikka Pörstin ja Anne Vaskon omaperäinen, vitsikäs ja liikuttava kuvakirja erilaisista tunteista ja niiden kanssa pärjäämisestä sekä siitä, miten tärkeää ystävyys on.

Anne Vasko on taiteilija ja kuvittaja, joka on luonut visuaalisen maailman lukuisiin niin omiin kuin muiden kirjoittamiin lastenkirjoihin. Vaskon tyyliä leimaa sympaattisuus, käsityömäisyys sekä ennakkoluuloton suhtautuminen materiaaleihin. Vasko pyrkii töissään huomioimaan ennen kaikkea lapsen näkökulman.

Poni, Karhu & Gorilla – Anne Vaskon kuvitusnäyttely
Klaneettitie 5, Kaarela, Helsinki
Reittiohjeet (Google)Reittiohjeet (HSL)