Siirry sisältöön

Veronica Swift (USA) & UMO Helsinki Jazz Orchestra – KONSERTTI ON PERUTTU

To 4.3.2021, klo 19.00
Savoy-teatteri, Kasarmikatu 46-48, Helsinki
47 € / 67 €

Päivä ja aika

To 4.3.2021, klo 19.00

Paikka

Savoy-teatteri, Kasarmikatu 46-48, Ullanlinna, Helsinki
Savoy-teatteri
Kasarmikatu 46-48
Ullanlinna
Helsinki
Avaa kartta

Muut tiedot

+358 9 310 36563
Verkkosivu

Järjestäjän tiedot

Hinta

47 € / 67 €

Kuvaus

4.3.2021 Savoy JAZZFest: UMO Helsinki Jazz Orchestran ja Veronica Swiftin konsertti peruuntuu artistin kiertuemuutoksista johtuen. Konsertille etsitään uutta päivämäärää syksylle 2021

Jo ostetut liput kelpaavat sellaisenaan myös tulevaan esitykseen. Ilmoitamme lipunostajille mahdollisimman pian, kun saamme uuden esityspäivän vahvistettua.

Olemassa olevat liput voi myös palauttaa ja rahat saa tällöin takaisin lukuun ottamatta Lippupisteen palvelumaksua tai jättää odottamaan uutta ajankohtaa. Mikäli esitystä ei pystyttäisi pitämään syksyllä 2021, lippumaksut ovat luonnollisesti saatavissa silloinkin takaisin.⁠

Jo ostetut liput voi myös vaihtaa Savoy-teatterin lahjakorttiin. Lahjakortti on voimassa kaksi (2) vuotta myöntöhetkestä, ja sillä voi ostaa lippuja Savoy-teatterin tapahtumiin Savoy-teatterin lipunmyynnistä ja Lippupisteen täyden palvelun lippukaupoista. Lahjakortti toimitetaan postitse asiakkaan ilmoittamaan osoitteeseen.

OHJE LIPPUJEN VAIHTAMISEKSI LAHJAKORTTIIN:

Ilmoita lipun viivakoodinumero, rivi- ja paikkanumero sekä osoite johon lahjakortti postitetaan osoitteeseen raisa.ailio@hel.fi

OHJE LIPPUJEN PALAUTUKSIIN:

Lippurahojen palautukset hoidetaan verkkolinkin kautta:
https://web.lippu.fi/palautus/

Liput voi myös palauttaa postitse.
Asiakkaat saavat lipun hinnan takaisin palauttamalla lipun yhteystietoineen ja tilinumeroineen postitse Lippupisteelle osoitteeseen:

Lippupiste Oy / ”Tapahtuman nimi” palautus
Kalevantie 2 (B-talo)
33100 Tampere

Ostetuista lipuista hyvitetään lipunhinta (ei palvelu- tai toimitusmaksuja).

Huomioithan, että palautuksissa on tällä hetkellä ruuhkaa, joten niiden käsittelyssä saattaa mennä hetki. Kiitämme ymmärryksestäsi.

***********

Nelipäiväisen Savoy JAZZFestin aloittaa kovassa nosteessa oleva yhdysvaltalainen jazzlaulaja Veronica Swift, joka esiintyy UMO Helsinki Jazz Orchestran solistina.

Konsertin ohjelmassa on jazzklassikkoja, joita scat-laulajana ylistetty Swift muotoilee uuteen uskoon. Orkesterisovituksia UMOlle Swiftin ohjelmistosta sovittaa UMOn taiteellinen johtaja Ed Partyka (USA), joka johtaa myös JAZZFestin konsertin.

Savoy JAZZFest järjestetään kolmannen kerran 4.-7. maaliskuuta 2021. Festivaalin pääteema on ”With Strings”, eli jousilla vahvistetut jazz- ja rytmimusiikin kokoonpanot. Savoy JAZZFestin taiteellinen johtaja on trumpetisti Jukka Eskola.

Veronica Swift on 26-vuotias yhdysvaltalainen jazz- ja bebop-laulaja. Muusikkoperheen lapsena hän aloitti jo 9-vuotiaana keikkailun, ja hänen ensilevynsä Veronica’s House of Jazz ilmestyi samana vuonna 2004. Swift on julkaissut neljä soololevyä, valmistunut Miamin yliopiston Frost School of Musicista ja kiertänyt keikoilla lukuisien huippumuusikoiden kanssa, joiden joukossa ovat mm. Benny Green ja Wynton Marsalis. Kuuntele Swiftin ja Marsaliksen keikkaa tästä: https://www.youtube.com/watch?v=GH2k8GccrqI

Vuonna 1975 perustettu UMO Helsinki Jazz Orchestra on jazzin ja uutta rytmimusiikkia esittävä ammattiorkesteri, joka esiintyy vuosittain noin sata kertaa. UMO on julkaissut yli 50 albumia. Sen ohjelmisto ulottuu jazzista souliin ja klassiseen musiikkiin. UMOn taiteellinen johtaja ja pääkapellimestari on yhdysvaltalainen Ed Partyka.

Ed Partyka tunnetaan korkealuokkaisena orkesterin harjoittajana ja orkesteriosaamisen kehittäjänä. Yhdysvaltalaissyntyinen, lähes 30 vuotta Euroopassa asunut pasunisti, säveltäjä, sovittaja ja orkesterinjohtaja Partyka on UMO Helsinki Jazz Orchestran taiteellinen johtaja ja pääkapellimestari vuodet 2020–2021. Hän on työskennellyt keskeisten eurooppalaisten big bandien, kuten saksalaisten hr-Bigbandin ja NDR Bigbandin sekä Wienin ja Zürichin jazzorkesterien vierailevana kapellimestarina, suunnittelijana ja sovittajana. Hän on tehnyt yhteistyötä mm. Bob Brookmeyerin, Carla Bleyn, Robben Fordin ja jopa Sunrise Avenuen kanssa ja johtaa omaa orkesteriaan Ed Partyka Jazz Orchestraa. Hän toimii Grazin yliopiston jazzosaston johtajana ja opettaa säveltämistä Luzernin ammattikorkeako

Veronica Swift (USA) & UMO Helsinki Jazz Orchestra – KONSERTTI ON PERUTTU
Kasarmikatu 46-48, Ullanlinna, Helsinki
Reittiohjeet (Google)Reittiohjeet (HSL)