Siirry sisältöön

Kinokonsertti SOUTH – KONSERTTI PERUTTU!

7.2. Kinokonsertti SOUTH – Nik Void & Ilpo Väisänen peruuntuu koronaviruksen aiheuttamien yleisö- ja matkustusrajoitusten vuoksi.
Su 7.2.2021, klo 19.00
Savoy-teatteri, Kasarmikatu 46-48, Helsinki
19 €

Päivä ja aika

Su 7.2.2021, klo 19.00

Paikka

Savoy-teatteri, Kasarmikatu 46-48, Ullanlinna, Helsinki
Savoy-teatteri
Kasarmikatu 46-48
Ullanlinna
Helsinki
Avaa kartta

Muut tiedot

+358 9 310 36563
Verkkosivu

Järjestäjän tiedot

Hinta

19 €

Kuvaus

7.2. Kinokonsertti SOUTH – Nik Void & Ilpo Väisänen peruuntuu koronaviruksen aiheuttamien yleisö- ja matkustusrajoitusten vuoksi.

Kinokonsertti pyritään toteuttamaan myöhemmin tulevaisuudessa.
Jo ostetut liput voi palauttaa ostopaikkaan (Lippupiste, Ticketmaster tai Docpointin lippukauppa) ja rahat saa tällöin takaisin lukuun ottamatta palvelumaksua.

Lippupisteestä tai Savoy-teatterilta ostettujen lippujen palautukset hoidetaan verkkolinkin kautta:
https://web.lippu.fi/palautus/

Liput voi myös palauttaa postitse.
Asiakkaat saavat lipun hinnan takaisin palauttamalla lipun yhteystietoineen ja tilinumeroineen postitse Lippupisteelle osoitteeseen:

Lippupiste Oy / ”Tapahtuman nimi” palautus
Kalevantie 2 (B-talo)
33100 Tampere

Ostetuista lipuista hyvitetään lipunhinta (ei palvelu- tai toimitusmaksuja).

Palautusten maksamisessa voi olla suuren määrän vuoksi viiveitä.

Täältä löydät ohjeet Docpointin kautta ostettujen lippujen palautuksiin

Täältä löydät ohjeet Ticketmasterilta ostettujen lippujen palautuksiin

- - -
Kinokonsertti South vie katsojan matkalle hyiselle Antarktikselle aikaan ennen ilmaston muuttumista. Nik Void ja Ilpo Väisänen luovat äänimaiseman legendaarista naparetkeä kuvaavalle South-dokumentille vuodelta 1919. Live-esiintymisen lisäksi taiteilijat ovat säveltäneet kinokonsertin musiikin.

Tutkimusmatkailija Sir Ernest Shackletonin retkikunnasta tehty taltiointi on huikaiseva taidonnäyte varhaisesta dokumenttielokuvasta. Kokeellisesta elektronisesta musiikistaan tunnettujen Voidin ja Väisäsen musiikki yhdistyy Frank Hurleyn kuviin uskaliaasta matkasta, jonka aikana retkikunnan alus murskautui jättäen heidät selviytymään karussa ympäristössä. Hurleyn omistautuneisuutta retken dokumentoinnille kuvaa se, että hän sukelsi pelastamaan filminsä hajoavasta aluksesta.

Elokuvana South on kuvaus uteliaisuudesta, sitkeydestä ja kekseliäisyydestä. Se ylistää komeilla kuvillaan luonnon mittaamatonta voimaa, mutta tekee myös surulliseksi: edes Antarktista ei enää ole sellaisena kuin se näyttäytyi Frank Hurleylle sata vuotta sitten.

Taustaa:
Brittiläinen Nik Void tunnetaan äänimaailmasta, joka liikkuu ambientin, avantgarden, teknon ja noisen rajoilla. Voidin konventioita rikkova ote on luonnollinen pari Ilpo Väisäselle, toiselle elektronisen musiikin edelläkävijälle. Pan Sonicin lisäksi sooloprojekteistaan tunnetun Väisäsen äänimaisemat syntyvät usein yksinkertaisilla soittimilla ja tekniikoilla haastaen elektronisen musiikin valtavirtaa.

Helmikuussa 2021 järjestettävät nykymusiikkifestivaalin Musica nova Helsinki ja dokumenttielokuvafestivaali DocPoint yhdistävät ensi kertaa voimansa Savoy-teatterin kanssa ainutlaatuisessa kinokonsertissa.

Kinokonsertti South Savoy-teatterissa su 7.2. klo 16 ja 19. Liput (19 €) myy Ticketmaster, Lippupiste ja Savoy-teatteri (p. 09 310 12 000).

Kesto n. 90 min, ei väliaikaa
Ikäraja: S

Kinokonsertti SOUTH – KONSERTTI PERUTTU!
Kasarmikatu 46-48, Ullanlinna, Helsinki
Reittiohjeet (Google)Reittiohjeet (HSL)