Siirry sisältöön

Altamullan Road – Johanna Iivanainen & Johanna Kurkela

Kotimaisen musiikin saralla omilla tahoillaan pitkään vaikuttaneet Johanna Kurkela ja Johanna Iivanainen ovat kaikessa hiljaisuudessa valmistelleet yhteistä albumia, joka ilmestyy 11. syyskuuta 2020.
Ke 19.5.2021, klo 19.00
Vuotalo, Mosaiikkitori 2, Helsinki
35€

Päivä ja aika

Ke 19.5.2021, klo 19.00

Paikka

Vuotalo, Mosaiikkitori 2, Vuosaari, Helsinki
Vuotalo
Mosaiikkitori 2
Vuosaari
Helsinki
Avaa kartta

Muut tiedot

+358 9 310 88802
Verkkosivu

Järjestäjän tiedot

Hinta

35€

Kuvaus

Kotimaisen musiikin saralla omilla tahoillaan pitkään vaikuttaneet Johanna Kurkela ja Johanna Iivanainen ovat kaikessa hiljaisuudessa valmistelleet yhteistä albumia, joka ilmestyy 11. syyskuuta 2020.

Loppuvuodesta yhtye suuntaa mittavalle kiertueelle, joka jatkuu alkuvuoteen 2021. Kaksikon Altamullan Roadiksi nimetty yhtye julkaisi huhtikuussa ensimmäisen singlensä ”When It’s Time”, sekä siihen ohjaaja Ville Juurikkalan tekemän lumoavan musiikkivideon, joka on katsottavissa täällä https://youtu.be/PBeCoAOP5d0. Yhtyeen toinen single Underwater, julkaistiin 28.5.

Vaikka albumi on heille ensimmäinen yhteinen, ovat Kurkela ja Iivanainen ehtineet jo esiintyä aiemmin yhdessä. Yli 10 vuotta kestänyt, yhteisellä keikalla syttynyt ystävyys vei kaksikon ”Iivanainen-Kurkela Gemini” -kiertueelle vuonna 2018, kiertue oli huikea menestys. Sisarellinen ystävyys, jaettu intohimo samanlaiseen musiikkiin ja elokuviin sekä seikkailunhaluinen ja utelias elämänasenne sitoivat Johannat tiiviisti toisiinsa, ja ajatus yhteisestä albumista tuntui luonnolliselta. Yhtyeen kappaleet ovat pakahduttavan tunteikasta, elokuvallista unelmapopia, jossa artistien ainutlaatuiset äänet pääsevät oikeuksiinsa.

”Oltiin 2013 yhdessä lomailemassa Torontossa ja nähtiin siellä Scarlett Janen keikka. Jo sen aikana katsahdettiin toisiimme ja tuumittiin että hitsi, pitäisiköhän meidänkin laittaa yhteinen bändi pystyyn. Ajatus sai aikaa kypsyä, ja vuosi 2019 kuluikin tyystin esikoislevyämme tehden. Johannan kanssa yhdessä laulaminen on ollut alusta asti hyvin maagista ja intuitiivista. Välillä emme osaa itsekään erottaa ääniämme toisistamme. Ne vain mystisesti sulautuvat”, Kurkela toteaa. ”Aina kun olen saanut laulaa Johannan kanssa, se tunne on selittämätön. Jotain maagista tapahtuu kun äänemme soi yhdessä, siinä kaksi sielua kulkee niin samaa matkaa ja samaan suuntaan. Tuntui siis todella luontevalta ja hyvältä ryhtyä tekemään musiikkia yhdessä. Annettiin vain musiikin tapahtua”, Iivanainen lisää. ”Tätä on niin odotettu! Vihdoin päästään saattelemaan Altamullan Road, meidän ystävyyden kuulokuva, maailmalle!”

Kesto: 1t.45 min + väliaika

Tapahtuman kieli: suomi

--

Tapahtuma on siirtynyt syksyltä 2020.

Jo stetut liput kelpaavat sellaisenaan tulevaan konserttiin.

Mikäli ajankohta ei syystä tai toisesta käy, maksetut liput voi palauttaa viimeistään 30.12.2020. Ostetuista lipuista hyvitetään lipunhinta (ei palvelu- tai toimitusmaksuja).

Lippurahojen palautukset hoidetaan verkkolinkin kautta:
https://web.lippu.fi/palautus/

Liput voi myös palauttaa postitse.
Asiakkaat saavat lipun hinnan takaisin palauttamalla lipun yhteystietoineen ja tilinumeroineen postitse Lippupisteelle osoitteeseen:

Lippupiste Oy / ”Tapahtuman nimi” palautus
Kalevantie 2 (B-talo)
33100 Tampere

Palautusten maksamisessa voi olla suuren määrän vuoksi viiveitä.

Altamullan Road – Johanna Iivanainen & Johanna Kurkela
Mosaiikkitori 2, Vuosaari, Helsinki
Reittiohjeet (Google)Reittiohjeet (HSL)