Siirry sisältöön

SIIRRETTY VERKKOON | M + Hulda Huima & Hitaat sekunnit – Stoa Black Box

Yleisötapahtuma on peruttu koronavirustilanteesta johtuen. Sen sijaan esitys lähetetään suorana Helsinki-kanavalle. Livestriimin katsominen on maksutonta.
Ke 28.4.2021, klo 19.00
Stoa, Turunlinnantie 1, Helsinki
15/12/10€

Päivä ja aika

Ke 28.4.2021, klo 19.00

Paikka

Stoa, Turunlinnantie 1, Vartiokylä, Helsinki
Stoa
Turunlinnantie 1
Vartiokylä
Helsinki
Avaa kartta

Muut tiedot

+358 9 310 88405
Verkkosivu

Järjestäjän tiedot

Hinta

15/12/10€

Kuvaus

Yleisötapahtuma on peruttu koronavirustilanteesta johtuen. Sen sijaan esitys lähetetään suorana Helsinki-kanavalle. Livestriimin katsominen on maksutonta.

Lippurahojen palautukset tulee hakea tämän linkin kautta 28.5.2021 mennessä:
https://web.lippu.fi/palautus/

Liput voi palauttaa myös postitse.

Asiakkaat saavat lipun hinnan takaisin palauttamalla lipun yhteystietoineen ja tilinumeroineen postitse Lippupisteelle osoitteeseen:

Lippupiste Oy / ”Tapahtuman nimi” palautus
Kalevantie 2 (B-talo)
33100 Tampere

Ostetuista lipuista hyvitetään lipunhinta (ei palvelu- tai toimitusmaksuja).

Palautusten maksamisessa voi olla suuren määrän vuoksi viiveitä.

Pahoittelemme aiheutuvaa haittaa!

---------------------------------------

Stoan musaklubeilla rouhaistaan lupaavien nousevien artistien ja uusien tyylisuuntien musamaastoa.

Stoan Black Boxissa ilmatilan täyttää kerran kuussa valtavirran ulkopuolelta poimittu musiikki ja valovoimaansa nostattavat artistit. Kuuntele huomisen musaa Stoassa jo tänään.

Musiikki on parasta tuoreena ja livenä!

M

Artistinimen takaa löytyy laulaja-lauluntekijä Minja Koski. Kosken tekemät kappaleet, omalaatuinen ja herkkä ääni, sekä tuottaja Miikka Ahlmanin persoonalliset äänimaisemat vakuuttivat Tehtaantyttö -debyytillä niin kriitikot kuin kuulijatkin. Soundi arvioi levyn viidellä tähdellä ja MTV valitsi sen vuoden parhaaksi kotimaiseksi albumiksi 2017. Kakksosalbumi Näytän missä asun taasen valittiin Emma-ehdokkaaksi kriitikoiden valinta -kategoriassa. Koski oli myös ehdolla Teosto-palkinnon saajaksi kyseisen albumin sävellyksistä ja sanoituksista.

Lokakuussa 2020 ilmestyneen Punainen ovi -albumin kappaleet ovat saaneet innoitusta unista ja ajassa matkustamisesta. Teemallisesti artisti on leikitellyt ajatuksella uudestisyntymisestä sekä pohtinut identiteettiä; sen rakentumista, rakentamista ja siitä luopumista.

Tuotannollisina inspiraation lähteinä ovat toimineet venäläisen kaivoskaupungin disko, keskiaikaiset legendat sekä 60–70 -luvun brittiläinen rockmusiikki.

M on lunastanut paikkansa kotimaisen pop-skenen kiinnostavimpien artistien joukosta. Kosken ja Ahlmanin lisäksi M:ssä vaikuttavat muusikot Simo Saukkola, Jussi-Pekka Parviainen ja Aleksi Kaufmann.

Hulda Huima & Hitaat sekunnit

Hulda Huima on laulaja-lauluntekijä, jonka suomenkielinen musiikki ammentaa niin iskelmällisestä perinteestä kuin omaehtoisesta rokista. Avoimet ja herkät kappaleet kumpuavat rakkaudesta ja elämän ihmettelystä, joita yhtye Hitaat Sekunnit säestää rennon antaumuksellisesti. Levyjen lyhyiksi ja pureviksi luonnehditut soolot kasvavat keikoilla tarpeen vaatiessa hurjiksi, psykedeliaa tihkuviksi improvisaatioksi.

Hulda Huima on julkaissut yhtyeineen kaksi täyspitkää albumia Hulda Huima ja Hitaat sekunnit ja Hulda Huima ja Mustat kalsarit. Levyt ovat saaneet erittäin hyvän vastaanoton niin kriitikoilta kuin kuuntelijoiltakin. Niitä on kiitelty muun muassa laskelmoimattomasta karheudesta ja aseistariisuvasta vilpittömyydestä.

Levyjen lisäksi Hulda Huima on sulattanut sydämiä livekeikoilla Helsingistä Rovaniemelle ja aina Keski-Eurooppaan asti.

---

*10€ Opiskelijahinta Metropolian opiskelijoille

Ikärajaton

SIIRRETTY VERKKOON | M + Hulda Huima & Hitaat sekunnit – Stoa Black Box
Turunlinnantie 1, Vartiokylä, Helsinki
Reittiohjeet (Google)Reittiohjeet (HSL)