Siirry sisältöön

Yeboyah + F + SOFA – Stoa Black Box

Notkeaa meteliä Stoassa! Stoan musaklubeilla rouhaistaan lupaavien nousevien artistien ja uusien tyylisuuntien musiikkimaastoa.
Pe 19.2.2021, klo 19.00
Stoa, Turunlinnantie 1, Helsinki
15/12/10 €

Päivä ja aika

Pe 19.2.2021, klo 19.00

Paikka

Stoa, Turunlinnantie 1, Vartiokylä, Helsinki
Stoa
Turunlinnantie 1
Vartiokylä
Helsinki
Avaa kartta

Muut tiedot

+358 9 310 88405
Verkkosivu

Järjestäjän tiedot

Hinta

15/12/10 €

Kuvaus

Notkeaa meteliä Stoassa! Stoan musaklubeilla rouhaistaan lupaavien nousevien artistien ja uusien tyylisuuntien musiikkimaastoa.

Stoan-klubeilla ilmatilan täyttää kerran kuussa valtavirran ulkopuolelta poimittu musiikki ja valovoimaansa kasvattavat karismaattiset artistit.

Musiikki on parasta tuoreena ja livenä!

Yeboyah

Yeboyah on helsinkiläinen räppäri, jonka myrskyvaroitukseksikin kutsuttu Broflake-debyyttisingle nosti artistin tulevaisuuden suurimpien lupausten joukkoon jo vuonna 2017. Saaga jatkui heinäkuussa 2019 julkaistun visuaalisen Elovena EP:n myötä. Elovena EP matkaa Yeboyahin sielunmaisemaan: se kertoo inspiroivista naisista, tuen saamisen tärkeydestä, unelmien tavoittelusta ja jokaisen ihmisen erityisyydestä.

D.R.E.A.M.G.I.R.L.S-rapshowssakin erottuvalla lavapreesenssillään loistava Yeboyah eli Rebekka Aili Kuukka on ehtinyt jo esiintyä niin täpötäydellä Flow Festivalin Red Arenalla, loppuunmyydyllä Tavastialla kuin Ruisrockissakin. Yeboyah:n vakuuttavia räppejä kuullaan myös Gasellien, Dilemman sekä Pesson uusimmilla albumeilla.

F

F on rohkea musiikintekijä, jonka biiseissä rap ja laulu yhdistyvät elektronisesta musiikista vaikutteita ottavaan tuotantoon. Sensuroimaton artisti rikkoo musiikillaan rajoja ja venyttää julkisen naiskuvan kapeaa marginaalia. YleX nosti Mä en oo viel tarpeeks iso -debyytin vuoden parhaimpien kotimaisten albumien joukkoon, ja albumi huomioitiin myös kahdella Emma-ehdokkuudella.

Artistin toinen albumi Mä oon vapaa julkaistiin huhtikuussa 2020. F kuuluu myös D.R.E.A.M.G.I.R.L.S.-kokoonpanoon ja hän on tehnyt yhteistyötä mm. Lukas Leonin, costeen ja Pykärin kanssa.

SOFA

SOFA on vuonna 2013 perustettu räpduo, joka julkaisi helmikuussa 2018 kehutun Puolukoita-EP:n. SOFA tuo freesiä ja kaivattua visiota muuten kovin miehiseen skeneen eikä pelkää tehdä räppiä omista lähtökohdistaan käsin – mikään aihe oli liian naiivi tai epäuskottava näiden mimmien käsittelyyn. Legginsit, menkat, you name it.

Yhtyeen sydän sykkii feminismille, bängääville biiteille, tasa-arvolle ja vapaudelle, joka välittyy vahvasti duon voimauttavassa materiaalissa. SOFAn live-energia on niin pitelemätön, että se ei jätä kenellekään epäselväksi, että #futureisfemale #pussygrabsback #eitipu.

---

Ikärajaton

*10 € Opiskelijahinta Metropolian opiskelijoille

Yeboyah + F + SOFA – Stoa Black Box
Turunlinnantie 1, Vartiokylä, Helsinki
Reittiohjeet (Google)Reittiohjeet (HSL)