Siirry sisältöön

william + Le Fvbelos – Stoa Black Box

Stoan musaklubeilla rouhaistaan lupaavien nousevien artistien ja uusien tyylisuuntien musamaastoa.
Ke 17.3.2021, klo 19.00
Stoa, Turunlinnantie 1, Helsinki
15/12/10 €

Päivä ja aika

Ke 17.3.2021, klo 19.00

Paikka

Stoa, Turunlinnantie 1, Vartiokylä, Helsinki
Stoa
Turunlinnantie 1
Vartiokylä
Helsinki
Avaa kartta

Muut tiedot

+358 9 310 88405
Verkkosivu

Järjestäjän tiedot

Hinta

15/12/10 €

Kuvaus

Stoan musaklubeilla rouhaistaan lupaavien nousevien artistien ja uusien tyylisuuntien musamaastoa.

Stoan Black Boxissa ilmatilan täyttää kerran kuussa valtavirran ulkopuolelta poimittu musiikki ja valovoimaansa nostattavat artistit. Kuuntele huomisen musaa Stoassa jo tänään.

Musiikki on parasta tuoreena ja livenä!

william

William on uransa alusta asti vakuuttanut omaleimaisella ja tunnistettavalla soundillaan. Pehmeän sulavasta flowstaan tunnetun artistin soundimaailma liikkuu modernin trap-soundin, R&B:n elementtien sekä tämän päivän rap-musiikin toimivassa paketissa.

Vuonna 2020 julkaistu “Penelope”-single teki Suomessa listahistoriaa. Kappale oli Suomen listaykkösenä peräti 90 päivää ja näin ollen siitä tuli kaikkien aikojen pisimpään kyseisen listan kärjessä ollut suomalaiskappale. william on myös vuoden 2020 striimatuimmasta kotimaisesta kappaleesta vastaava, kaikkien aikojen pisimpään Suomen Spotify-listan kärkipaikkaa pitänyt artisti.

Jättihitti Penelopen ja esikoisalbumin menestyksen myötä william vakiinnuttaa asemaansa yhtenä uuden aallon seuratuimmista artisteista.

Räppärin debyyttialbumi “Shakespeare” näki päivänvalon syksyllä 2020 ja meni kokonaisuudessaan heti julkaisupäivänä Suomen Top-50 -listalle.

Le Fybelos

Le Fvbelos ei turhia stressaile. Ihailtavan rennolle ja välittömälle hahmolle sattuu ja tapahtuu siinä määrin, että artistin elämäkerta tulee vielä jonain päivänä olemaan bestseller.

Alkujaan “Faben” potentiaali on ollut tietäjien tiedossa jo muutaman vuoden ajan. Uuden polven trap-artisteja tulee joka suunnasta, mutta huippulahjakas Le Fvbelos erottuu massasta musikaalisuudellaan. Kundin biisien melodiat ovat priimaa ja teksteissä käydään läpi koko elämän tunneskaala.

Le Fvbelosin debyytti-EP “Fabe” ilmestyi keväällä 2020. Pistä nimi muistiin jo nyt. Jos kaikki menee hyvin, muutaman vuoden päästä Le Fvbelos nähdään ennemmin festarien päälavoilla kuin pienillä klubeilla.

--

Ikärajaton

*10€ Opiskelijahinta Metropolian opiskelijoille

william + Le Fvbelos – Stoa Black Box
Turunlinnantie 1, Vartiokylä, Helsinki
Reittiohjeet (Google)Reittiohjeet (HSL)