Siirry sisältöön

Isaac Sene & Pimeä Hedelmä – Stoa Black Box

Stoan musaklubeilla rouhaistaan lupaavien nousevien artistien ja uusien tyylisuuntien musamaastoa.
Ke 17.2.2021, klo 19.00
Stoa, Turunlinnantie 1, Helsinki
15/12/10 €

Päivä ja aika

Ke 17.2.2021, klo 19.00

Paikka

Stoa, Turunlinnantie 1, Vartiokylä, Helsinki
Stoa
Turunlinnantie 1
Vartiokylä
Helsinki
Avaa kartta

Muut tiedot

+358 9 310 88405
Verkkosivu

Järjestäjän tiedot

Hinta

15/12/10 €

Kuvaus

Stoan musaklubeilla rouhaistaan lupaavien nousevien artistien ja uusien tyylisuuntien musamaastoa.

Stoan Black Boxissa ilmatilan täyttää kerran kuussa valtavirran ulkopuolelta poimittu musiikki ja valovoimaansa nostattavat artistit. Kuuntele huomisen musaa Stoassa jo tänään.

Musiikki on parasta tuoreena ja livenä!

Isaac Sene

Isaac Sene on 22-vuotias monilahjakas artisti/lauluntekijä, jonka odotettu Koko kansan EP julkaistiin helmikuussa 2020. Singlelohkaisuista "Akryyli" ja "Hello My Ppl" tutun Isaac Senen musiikki on modernia soul-vivahteista poppia, jolla voidaan myös kuulla vaikutteita jazz-musiikista. Isaac Sene avaa musiikissaan päivittäisiä tuntojaan sekä tarinoita omasta elämästään ja ympäriltään. Realistisiin teksteihin sekoittuvat kuitenkin luontevasti myös mielikuvituksesta syntyvät maailmat ja tarinat.

”Viime keväänä ihmiset alkoivat ottaa tosissaan muhun yhteyttä musan takia. Pitkän pohdinnan ja pienten mutkien kautta päädyttiin managerin kanssa siihen, että Perttu Mäkelän johtama Etenee Records on mun paikka ja uran kannalta paras ratkaisu”, Isaac Sene kertoo.

”Biisejä on valmisteltu yli vuosi ja innolla odotan, että pääsen vihdoin julkaisemaan työni tuloksia. Loistavat fiilikset ilmassa! Tuntuu, että tietää mitä tekee ja mihin on menossa, vaikka matka kohti tuntematonta on vasta edessä. Se on mulle paras tunne.”

Isaac Sene on aiemmin julkaissut omakustanteena kappaleet "Kukaan ei tanssi niinku sä", "Sexflow" ja "Ylhäällä". Häntä on myös kuullut mm. YEBOYAHIn Elovena -EP:llä.

Pimeä Hedelmä

Pimeä Hedelmä on tuore rap-yhtye, jonka muodostavat räppärit Vane Vane ja Kaisa Cleva, sekä tuottaja Liki. Pimeän Hedelmän debyyttialbumi HITMIX 2020 julkaistaan joulukuussa 2020.

HITMIX 2020 on menevä ja omintakeinen debyyttialbumi, jota kuitenkin vie eteenpäin paitsi synkkyys ja maailmanlopun meno sen lieveilmiöineen – spleinaajista informaatioähkyyn – myös huumori ja yhteys kaikkiin, jotka kamppailevat elämisen mielettömyyden äärellä. Vaikka teksteissä toistuu vakava sävy, ja sitä säestää tumma bassosaundi, Pimeän Hedelmän havainnot esitetään lämmöllä sekä kuulijaansa energisoiden ja voimaannuttaen.

Albumilla feattaavat Mon-Sala, Slyrre äS, Yeboyah ja Pyöveli, jotka tuovat oman, Suomen nykyhiphopin erinomaista tilaa korostavan ripauksensa HITMIX 2020:n keitokseen. Yhdessä kollaboraattoreidensa kanssa Pimeä Hedelmä pyrkii rikkomaan rajoja modernin hiphop-estetiikan ja bassovoittoisen grimen ja trapin sekä memphisrapin rajapinnassa. Yhtyeen räppärit Kaisa Cleva ja Vane Vane käsittelevät lyriikoissaan todellisuutta ironisen toteavaan sävyyn, siinä missä tuottaja Liki varmistaa, että Pimeä Hedelmä ei laahaa hetkeäkään, vaan pomppii. Niin hip hopin perinteitä kunnioittavan kuin futuristisenkin tuotannon sävyttämänä Pimeä Hedelmä etenee kohti sellaista esteettistä ja soonista hiphopin suuntausta, jota ei olla toistaiseksi nähty – varsinkaan Suomessa.

Pimeän Hedelmän musiikki on bassovoittoista ja sumuisaa, mutta silti enemmän pomppii kuin laahaa. Tekstit kumpuavat synkästä mielenmaisemasta ja elämän älyttömyyttä tarkastellaan ironisen toteavaan sävyyn. Pirkanmaalta alun perin lähtöisin oleva jengi tunnetaan vahvasta livepresenssistään ja keikoilla riehumiseksi asti yltyvä meno on enemmän sääntö kuin poikkeus – jos ei yleisössä, niin vähintään lavalla.

--

Ikärajaton

*10€ opskelijahinta on Metropolian opiskelijoille

Isaac Sene & Pimeä Hedelmä – Stoa Black Box
Turunlinnantie 1, Vartiokylä, Helsinki
Reittiohjeet (Google)Reittiohjeet (HSL)