Siirry sisältöön

SIIRRETTY: Maustetytöt – A la Malmi

Tapahtuma on siirtynyt koronavirustilanteesta johtuen järjestettäväksi torstaille 29.4.2021.
To 11.2.2021, klo 19.00
Malmitalo, Ala-Malmin tori 1, Helsinki
15/12 €

Päivä ja aika

To 11.2.2021, klo 19.00

Paikka

Malmitalo, Ala-Malmin tori 1, Malmi, Helsinki
Malmitalo
Ala-Malmin tori 1
Malmi
Helsinki
Avaa kartta

Muut tiedot

+358 9 310 80831
Verkkosivu

Järjestäjän tiedot

Hinta

15/12 €

Kuvaus

Tapahtuma on siirtynyt koronavirustilanteesta johtuen järjestettäväksi torstaille 29.4.2021.

Tapahtuma on siirtynyt jo kolmatta kertaa, pahoittelemme syvästi tästä aiheutunutta haittaa!

Jo ostetut liput käyvät sellaisenaan myös tulevaan tapahtumaan. Mikäli uusi päivä ei sovi, voit hakea lippurahojen palautusta 11.3.2021 mennessä tästä linkistä: https://web.lippu.fi/palautus/

Liput voi palauttaa myös postitse.
Asiakkaat saavat lipun hinnan takaisin palauttamalla lipun yhteystietoineen ja tilinumeroineen postitse Lippupisteelle osoitteeseen:

Lippupiste Oy / ”Tapahtuman nimi” palautus
Kalevantie 2 (B-talo)
33100 Tampere

Ostetuista lipuista hyvitetään lipunhinta (ei palvelu- tai toimitusmaksuja).

Palautusten maksamisessa voi olla suuren määrän vuoksi viiveitä.

Pahoittelemme tapahtuman siirrosta aiheutuvaa haittaa!

Maustetyttöjen A la Malmi -keikka on valitettavasti jouduttu siirtämään koronavirustilanteen vuoksi, keikkaa ei olisi pystytty toteuttamaan nykyisten turvaväliohjeistusten mukaisesti syyskuussa. Yleisön, esiintyjien ja henkilökunnan turvallisuus on kaiken toimintamme lähtökohta, joten muita vaihtoehtoja ei valitettavasti tässä tilanteessa ollut. Uusi keikkapäivä on torstai 11.02.2021. Jo hankitut liput kelpaavat sellaisenaan myös tulevaan konserttiin. Pahoittelemme kovin tapahtuman siirrosta aiheutuvaa haittaa!

Liput voi palauttaa 17.10.2020 mennessä jos uusi ajankohta ei käy. Lippupiste hoitaa lippujen palautukset, palautusohjeet löytyvät täältä.

---------

Maustetytöt on suomenkielinen kahden siskoksen popyhtye.

Yhtyeen soundin perustana ovat melodiset, kekseliäät popkappaleet, jotka jäävät soimaan päässä. Niiden tarinat kertovat työnteosta ja työttömyydestä, samanaikaisesta puutteesta ja liiallisuudesta, kasvattamisesta ja kasvamisesta, ja vaikkapa marjanpoiminnasta. Ne ovat yö- ja kaiken muunkin unen puutteessa yskänlääkepullon ääressä KELA:n lappujen kääntöpuolille hetken viipyvässä mielentilassa sotattuja ajatuksia.

Maustetyttöjen soundi asuu jossakin Noitalinna Huraan!, Leevi & The Leavingsin, ja ehkä PMMP:nkin naapurustossa. Maustetytöt on maalaissiskosten tinkimättömällä punk-asenteella varustettu koko kansan popbändi, jonka pitkään ja hartaasti odotettu debyyttilevy ilmestyi lokakuussa 2019.

A la Malmi on Malmitalon uusi klubisarja, joka esittelee kiinnostavinta, tuoreinta ja kovimmassa nosteessa olevaa kotimaista musiikkia akustisesti upeissa konserttisalipuitteissa. A la Malmi ei välitä genrerajoista vaan tarjoilee kuulijoiden eteen parhaat itsenäisen musiikin tekijät, joita maa päällään kantaa. Tule Malmille pitämään homma aitona! A-oikeuksin varustettu Ravintola Malmitalo palvelee ennen keikkoja ja mahdollisilla väliajoilla.

SIIRRETTY: Maustetytöt – A la Malmi
Ala-Malmin tori 1, Malmi, Helsinki
Reittiohjeet (Google)Reittiohjeet (HSL)