Siirry sisältöön

AND LIFE

And life on pari teokselle Flow of death, joka esitettiin joulukuussa 2019 Helsingissä.
Pe 23.4.2021, klo 19.00 – 20.00
Maunula-talo, Metsäpurontie 4, Helsinki
Maksuton

Päivä ja aika

Pe 23.4.2021, klo 19.00 – 20.00

Paikka

Maunula-talo, Metsäpurontie 4, Maunula, Helsinki
Maunula-talo
Metsäpurontie 4
Maunula
Helsinki
Avaa kartta

Kielet

Suomi

Järjestäjän tiedot

Hinta

Maksuton

Kuvaus

pe 23.4.2021 @ 19.00–20.00 ENSI-ILTA
la 24.4.2021 @ 16.00–17.00 ja 19.00–20.00
su 25.4.2021 @ 16.00–17.00

Teospari tekee tilaa olla kaikkien omine kokemuksineen kuoleman ja elämän läheisyydessä: haurauden, hetkellisyyden, voiman, mätänemisen ja uuden syntymän kanssa. Kuoleman ja elämän voiman muistaminen tuo meidät nyt-hetkeen ja piirtää sen kirkkaana esiin. Elämä ja kuolema käyvät jatkuvaa vuoropuhelua niin kehoissamme solutasolla kuin konkreettisina näkyinä kaikkialla ympärillämme, silti taipumuksenamme on olla pysähtymättä olemaan niiden kanssa. Kuolema ja elämä ovat molemmat virtausta, alati muuntuvia tiloja, joissa on läsnä kaikki olemisen tasot ja yhteydet, jotka ovat arkiolemisessa usein painautuneet piiloon meiltä itseltämmekin.

and Life on sukellus elämänvoimaan, syntymään ja jatkuvaan virtaan kaikissa olioissa – kaikkeen mikä liikkuu, kuhisee, helisee, vilisee, suuntaa, tuntee, oleilee. Elämä manifestoituu meissä itsessämme ja joka puolella ympärillämme. Teoksessa haetaan yhteyttä kaiken elollisen tanssiin ja tunnustellaan syntymää ja eloisuutta niin omana kehon ja mielen sisäisenä tapahtumana kuin antautumalla ympärillämme virtaaville voimille. Elossa oleminen on jatkuvaa liikettä, sykettä ja suuntautumista tulevaan, menneeseen ja tähän hetkeen. Ihmisenä eläminen on myös täynnä tunteita ja tuntemuksia: katkonaisia ajatuksia, epämääräisiä tuntemuksia, jumissa oloa, hukassa oloa, surua, iloa, rakkautta, monenlaisia elämänhetkiä. And life on paikka, jossa kaikki nämä puolet elossa olosta saavat purskahtaa esille.

Työryhmä
Koreografia yhdessä työryhmän kanssa, tanssi: Elina Hauta-aho
Tanssi: Saara Norvio ja Meri Pajunpää
Äänisuunnittelu: Jouni Tauriainen
Valo- ja tilasuunnittelu: Anttoni Halonen
Pukusuunnittelu: Susanna Suurla
Tuotanto: Elina Hauta-aho ja Maunula-talo

Tukijat: Taiteen edistämiskeskus, Jenny ja Antti Wihurin rahasto, Helsingin kaupunki, Vantaan Tanssiopisto

Otamme huomioon huhtikuussa 2021 voimassa olevat koronarajoitukset sekä ohjeistukset ja järjestämme esityksen niiden puitteissa.

AND LIFE
Metsäpurontie 4, Maunula, Helsinki
Reittiohjeet (Google)Reittiohjeet (HSL)