Siirry sisältöön

Marja Mali: Kylä

"Olen edellisissä näyttelyissäni pohtinut asioita, jotka ovat osaltaan olleet vaikuttamassa oman minäkuvani kehittymiseen.
16.2 – 7.3.2021
Galleria Pirkko-Liisa Topelius, Hietalahdenranta 17, Helsinki
Maksuton

Päivä ja aika

16.2 – 7.3.2021

Paikka

Galleria Pirkko-Liisa Topelius, Hietalahdenranta 17, Kampinmalmi, Helsinki
Galleria Pirkko-Liisa Topelius
Hietalahdenranta 17
Kampinmalmi
Helsinki
Avaa kartta

Muut tiedot

galleria.topelius@gmail.com
+358 9 643 452
VerkkosivuInstagramTwitterFacebook

Järjestäjän tiedot

Hinta

Maksuton

Kuvaus

"Olen edellisissä näyttelyissäni pohtinut asioita, jotka ovat osaltaan olleet vaikuttamassa oman minäkuvani kehittymiseen. Niitä ovat olleet mm. perimä, syntymäni kotimaisemat, asuinympäristöt yms. Teema jatkuu myös tässä näyttelyssä.

”Kylä”-näyttelyssä teokset jakaantuvat kahteen sarjaan. Pienet öljyvärimaalaukset kertovat pysähtyneestä ajasta, autioista taloista ja vaienneesta kylästä. Isommat akryylimaalaukset kertovat kylässä asuneista henkilöistä. Heistä usealla oli jokin erikoispiirre tai omalaatuinen toimintatapa. Lapsena mummulani kylässä mietin heitä paljon. Kylän ihmiset olivat erilaisuutta kohtaan suvaitsevaisia. Nyt nämä henkilöt ovat inspiroineet maalauksiani. Heidän ulkonäköään muistan heikosti, joten lähestyn heitä heistä syntyneen mielikuvan pohjalta. Heidän puheensa on vaiennut, samoin koko kylä. Autioituneet talot, uudenlaiset ammatit ovat tätä päivää. Ehkä ne luovat jollekin tänään huomisen mielikuvia."
Marja Mali

Galleria Pirkko-Liisa Topelius
16.2.-7.3.2021
Ti, to-pe klo 11-17, ke klo 11-18, la-su klo 12-16

Vapaa pääsy

Marja Mali: Kylä
Hietalahdenranta 17, Kampinmalmi, Helsinki
Reittiohjeet (Google)Reittiohjeet (HSL)