Siirry sisältöön

Avoimet kirjoittajatreffit

Helsingin työväenopiston työpajassa saat tukea ja ideoita kirjoitusharrastukseesi, opit muokkaamaan havaintoja ja tuntemuksia tekstiksi sekä tutustut henkilökuvauksen ja tarinankerronnan perusteisiin. To 28.1. toteutetaan etätapahtumana Teams-ohjelmalla (ilmoittautuminen opettajalle, ks. Ilmonet).
To 8.4.2021, klo 17.30 – 19.00
Malmin kirjasto, Ala-Malmin tori 1, Helsinki
Maksuton

Päivä ja aika

To 8.4.2021, klo 17.30 – 19.00

Paikka

Malmin kirjasto, Ala-Malmin tori 1, Malmi, Helsinki
Malmin kirjasto
Ala-Malmin tori 1
Malmi
Helsinki
Avaa kartta

Kielet

Suomi

Muut tiedot

malmin_kirjasto@hel.fi
+358 9 310 85070

Järjestäjän tiedot

Hinta

Maksuton

Kuvaus

Torstaina 28.1. Teams-etätapaaminen (ks. Ilmonet)

Kirjaston monitoimitilassa klo 17.30

Avoimet kirjoittajatreffit on kaikille avoin kirjoittamisen työpaja, jossa kirjoitetaan lyhyitä kirjoituksia opettajan tehtävien mukaan.

Kirjoitetaan, luetaan ääneen tekstejä toisille ja jaetaan yhdessä kannustavaa palautetta. Työpajassa saat tukea ja ideoita kirjoitusharrastukseesi, opit muokkaamaan havaintoja ja tuntemuksia tekstiksi sekä tutustut henkilökuvauksen ja tarinankerronnan perusteisiin.

Voit tuoda mukanasi yhden lyhyen tekstin, jonka haluat lukea toisille ääneen, mutta työpajan pääpaino on kuitenkin yhteisissä kirjoitusharjoituksissa.

Voit osallistua niin moneen Avointen kirjoittajatreffien työpajaan kuin sinulle sopii. Kirjoittajatreffit: 28.1. (toteutetaan etäyhteydellä, ks. lisätietoa Ilmonetistä), 11.2., 4.3., 18.3., 8.4., 22.4.

Opetuskieli: suomi

Lisätiedot: Vapaa pääsy. Tervetuloa kokeilemaan ja jatkamaan kirjoittamista.Ota kirjoitusvälineet ja tule mukaan kirjoittamaan! Ei etukäteisilmoittautumista lainkaan. Max. osallistujamäärä: 14

Helsingin työväenopiston Ilmonet

Kuva: John Jennings/Unsplash

Avoimet kirjoittajatreffit
Ala-Malmin tori 1, Malmi, Helsinki
Reittiohjeet (Google)Reittiohjeet (HSL)