Kaikuluotain – Virtual Open Stage

Kaikuluotain on helsinkiläinen bändi, joka aloitti duo-pohjalta.
Internet
Loading...
Free
Free
Music
Remote participation

Description

Kaikuluotain on helsinkiläinen bändi, joka aloitti duo-pohjalta.

Marjut Salonen ja Jore Vartiainen ovat soittaneet yhdessä ja tehneet musiikkia vuodesta 2014. Pikkuhiljaa duo siirtyi covereista oman musiikin tekemiseen. ”Covereita tosin on kiva vieläkin soitella.” Keikkoja duolle on kertynyt tähän mennessä toista sataa.

”Bändiversio” Kaikuluotaimesta alkoi rakentua vuonna 2019, kun omia biisejä oli kertynyt reilut parikymmentä.
”Tämän koplan kanssa oltiin tuttuja jo aiemmista kokoonpanoista ja tuntui, että tällä yhdistelmällä saataisiin tyylillisesti aikaan jotain sellaista, mitä karkeasti oli ollut mielessä. Kokeilu lähti välittömästi lentoon. Arsin rytmikäsitys ja groove sopi mahtavasti bändin pohjaksi, ja ilmiömäisen bassosvengin lisäksi Kimmo osoittautui mielikuvitukselliseksi sovittajaksi, jolta tulee nopealla syötöllä idiksiä biisien toteutukseen.”

Kaikuluotaimella ei ole tarkasti ennakkoon määrättyä, tiukkaa linjaa musiikin tekemisessä. Sama avoin asenne pulpahtaa esiin bändisovituksissa ja musiikin tyylilaji elää ja vaihtelee.
”Rock-iskelmä-pop-folk-reggae -jutut ovat kaikki sopassa, ja se saundi tulee omasta tavastamme soittaa ja laulaa.”

Marjut Salonen – laulu
Kaisa Tanskanen – viulu, laulu
Kimmo Palander – basso
Arsi Valtonen – rummut
Jore Vartiainen – kitara

---

VIRTUAL OPEN STAGE

Savoy-teatterin ylläpitämän Espan lavan Virtual Open Stage -konserttisarjan idea on tarjota harrastajamuusikoille alusta esitystensä jakamiseen tavallista laajemmalle yleisölle. Virtuaalisessa ohjelmistossa on mukana yli sadan hakijan joukosta valitut 18 kiinnostavaa yhtyettä.

Esitykset julkaistaan Helsinki-kanavalla osoitteessa https://www.helsinkikanava.fi sekä Espan lavan some-kanavissa Facebookissa, Instagramissa ja YouTubessa. Kesäkuussa 10.−27.6.2020 julkistetaan uusi esitys joka aamu kello 10. Videot ovat katsottavissa heinäkuun 2020 loppuun saakka.

Date and time

Wed 17.6.2020, at 10:00 a.m.
Loading...

Location

Internet
Internet

Other information

Web page

Publisher information

Price

Free