Skip to content

RESCHEDULED | Don’t Shake Hands With the Lonely Kids – Alex Blom

Näyttely on siirtynyt koronatilanteesta johtuen, uusi näyttelyaika on 14.5.-4.6.2021. Taidetta identiteettien eri muodoista. Akryyli-, vesiväri- ja guassimaalauksia yhdistettynä digitaaliseen taiteeseen.
14.5 – 4.6.2021
Malmitalo, Ala-Malmin tori 1, Helsinki
Free

Date and time

14.5 – 4.6.2021

Location

Malmitalo, Ala-Malmin tori 1, Malmi, Helsinki
Malmitalo
Ala-Malmin tori 1
Malmi
Helsinki
Open the map

Other information

+358 9 310 80831
Web page

Organizer information

Price

Free

Description

“Taiteessa minua kiinnostaa käsitellä identiteettien eri muotoja. Sellaiset asiat kuin sukupuoli-identiteetin muuttuminen tai puuttuminen, androgyynisyys sekä feminiinisyyden ja maskuliinisuuden konfliktit ja yhtäläisyydet inspiroivat töitäni. Maalaan myös eläimiä ja kuvaan niiden kautta inhimillisyyttä, koska eläimyys on osa ihmisyyttä.”

Alex Blom on pieni itseoppinut helsinkiläistaiteilija, joka on syntynyt vuonna 2004 Tampereella. Blomin tulevaisuudenhaave on päästä peruskoulun jälkeen opiskelemaan kuvataidetta. Don’t Shake Hands With the Lonely Kids on ensimmäinen kerta, kun Blomin taidetta on näytillä fyysisessä tilassa, mutta Instagramissa (@alexblomisbisexual) sillä on jo laaja seuraajakunta. Blom sekoittaa työskentelyssään akryyli-, vesiväri- ja guassimaalausta digitaaliseen taiteeseen.

HUOM! Näyttelyn alkuperäinen ajankohta on vaihtunut koronarajoitusten vuoksi.

RESCHEDULED | Don’t Shake Hands With the Lonely Kids – Alex Blom
Ala-Malmin tori 1, Malmi, Helsinki
Directions (Google)Directions (HSL)