Skip to content

Itäkeskuksen ilmastolukupiiri

Kutsumme sinut mukaan ilmastolukupiiriin! Ilmastolukupiirissä luetaan ilmastoaiheista tieto- ja kaunokirjallisuutta sekä jaetaan kirjojen herättämiä tunteita ja ajatuksia.
Thu 15.4.2021, at 6:00 p.m. – 8:00 p.m.
Itäkeskus Library, Turunlinnantie 1, Helsinki
Free

Date and time

Thu 15.4.2021, at 6:00 p.m. – 8:00 p.m.

Location

Itäkeskus Library, Turunlinnantie 1, Vartiokylä, Helsinki
Itäkeskus Library
Turunlinnantie 1
Vartiokylä
Helsinki
Open the map

Languages

Suomi

Other information

itakeskuksen_kirjasto@hel.fi
+358 9 310 85090

Organizer information

Price

Free

Description

Kutsumme sinut mukaan ilmastolukupiiriin! Ilmastolukupiirissä luetaan ilmastoaiheista tieto- ja kaunokirjallisuutta sekä jaetaan kirjojen herättämiä tunteita ja ajatuksia. Vetäjänä on Tuula Haavisto. Tervetuloa mukaan!

Voit ilmoittautua mukaan ilmastolukupiiriin sähköpostitse: tuulah@startmail.com

Ilmastolukupiiri kokoontuu Itäkeskuksen kirjaston Kokoushuoneessa torstaisin seuraavina päivinä: 14.1, 18.2, 18.3, 15.4 ja 13.5.

Ilmastolukupiiri on avoin kaikille, jotka haluavat pohtia ja keskustella ilmasto- ja ympäristoasioista yhteisöllisessä ja rakentavassa ilmapiirissä. Voit lähteä mukaan vain yhden kirjan verran tai koko kevääksi, oman kiinnostuksesi mukaan.

Lukupiirin kirjat voit varata itse tai noutaa Itäkeskuksen kirjastosta. Kirjaa varataan lukupiiriläisille noin kuukautta ennen kokoontumista. Ensimmäisellä kokoontumiskerralla luetaan David Wallace-Wellsin Asumikelvoton maapallo: elämä lämpenemisen jälkeen. Muut luettavat kirjat päätetään seuraavilla kokoontumiskerroilla.

Itäkeskuksen ilmastolukupiiri on osa ilmastolukupiirikampanjaa. Tutustu kampanjaan sen kotisivuilla, joilta löydät monipuoliset kirjallisuuslistat sekä muut ilmastolukupiirit.

#ilmastolukupiiri #ekokirjasto

Huom! Ensimmäinen ja toinen kokoontumiskerta torstaina 14.1 ja 18.2 järjestetään virtuaalisina. Voit ilmoittautua virtuaaliselle kokoontumiskerralle lähettämällä viestin osoitteeseen: tuulah@startmail.com. Näin ollen saat kokoontumislinkin erikseen.

Itäkeskuksen ilmastolukupiiri
Turunlinnantie 1, Vartiokylä, Helsinki
Directions (Google)Directions (HSL)