Skip to content

Avoimet kirjoittajatreffit

Helsingin työväenopiston työpajassa saat tukea ja ideoita kirjoitusharrastukseesi, opit muokkaamaan havaintoja ja tuntemuksia tekstiksi sekä tutustut henkilökuvauksen ja tarinankerronnan perusteisiin. To 28.1. toteutetaan etätapahtumana Teams-ohjelmalla (ilmoittautuminen opettajalle, ks. Ilmonet).
Thu 8.4.2021, at 5:30 p.m. – 7:00 p.m.
Malmi Library, Ala-Malmin tori 1, Helsinki
Free

Date and time

Thu 8.4.2021, at 5:30 p.m. – 7:00 p.m.

Location

Malmi Library, Ala-Malmin tori 1, Malmi, Helsinki
Malmi Library
Ala-Malmin tori 1
Malmi
Helsinki
Open the map

Languages

Suomi

Other information

malmin_kirjasto@hel.fi
+358 9 310 85070

Organizer information

Price

Free

Description

Torstaina 28.1. Teams-etätapaaminen (ks. Ilmonet)

Kirjaston monitoimitilassa klo 17.30

Avoimet kirjoittajatreffit on kaikille avoin kirjoittamisen työpaja, jossa kirjoitetaan lyhyitä kirjoituksia opettajan tehtävien mukaan.

Kirjoitetaan, luetaan ääneen tekstejä toisille ja jaetaan yhdessä kannustavaa palautetta. Työpajassa saat tukea ja ideoita kirjoitusharrastukseesi, opit muokkaamaan havaintoja ja tuntemuksia tekstiksi sekä tutustut henkilökuvauksen ja tarinankerronnan perusteisiin.

Voit tuoda mukanasi yhden lyhyen tekstin, jonka haluat lukea toisille ääneen, mutta työpajan pääpaino on kuitenkin yhteisissä kirjoitusharjoituksissa.

Voit osallistua niin moneen Avointen kirjoittajatreffien työpajaan kuin sinulle sopii. Kirjoittajatreffit: 28.1. (toteutetaan etäyhteydellä, ks. lisätietoa Ilmonetistä), 11.2., 4.3., 18.3., 8.4., 22.4.

Opetuskieli: suomi

Lisätiedot: Vapaa pääsy. Tervetuloa kokeilemaan ja jatkamaan kirjoittamista.Ota kirjoitusvälineet ja tule mukaan kirjoittamaan! Ei etukäteisilmoittautumista lainkaan. Max. osallistujamäärä: 14

Helsingin työväenopiston Ilmonet

Kuva: John Jennings/Unsplash

Avoimet kirjoittajatreffit
Ala-Malmin tori 1, Malmi, Helsinki
Directions (Google)Directions (HSL)